Gennem løbende eftersyn bliver din kedel vedligeholdt, og du kan opleve en forlænget levetid. Jævntligt eftersyn forebygger nedbrud på dit oliefyr – så du kan holde varmen hele året.

Det er vigtigt at du får efterset og indstillet dit oliefyr hvert årligt eller efter kedlens intervaller. På denne måde bruger det ikke mere olie end højest nødvendigt og vil leverer en stabil varme til din bolig og de lange varme bade.

Når du bruger os, får du hjælp af vores uddannede servicemontører der har stor erfaring indenfor drift og vedligeholdelse af oliefyr.

Stopper dit oliefyr med at producere varme, er hjælpen når, vi har altid de mest gængse reservedele i vores servicebiler.

Service

GJ Gas- & Olieteknik ApS udfører alt indenfor Oliefyrsservice, herunder ses et udsnit af vores oliefyrsservice abonnement:

  • Rensning af brænder
  • Rensning / kontrol af brænderhoved
  • Udskiftning af forfilter & pumpefilter
  • Udskiftning af dyse
  • Kontrol af olieslanger & samlinger
  • Evt. reparationer
  • Lovpligtig OR-Test samt vurdering af varmeanlæg

Abonnementer

A-abonnement omfatter et årligt oliefyrsservice.
B-abonnement omfatter det samme som A-abonnement samt frie udkald ved driftstop.

Få hjælp alle ugens dage

Som kunde hos os kan du få akut hjælp alle ugens dage – også i weekenden og på helligdage i hele fyringssæsonen. Se vores tilkaldsordning for mere information.

Kvalitetssikring

GJ Gas- & Olieteknik ApS har de nødvendige kvalitetssikringer og vi sørger for hele tiden at holde os opdateret på nye procedure.

Det betyder, at vores medarbejdere følger en fast lovpligtig procedure, hvor alt dokumenteres. Vi foretager jævnligt stikprøver og udarbejder afvigelsesrapporter i overensstemmelse med kvalitetsstyringssystemets krav.