G.J. Gas- & Olieteknik er en velrenommeret virksomhed beliggende i Holbæk. Vi søger nu en servicemontør mere, der har lyst og evner til at arbejde selvstændigt med service, fejlfinding, opstart og indregulering af gas- og eventuelt oliefyrede anlæg hos både erhverv og privat.

Du vil komme til at arbejde med flere forskellige anlægstyper, primært gas. Her er der tale om gas- og oliefyrede anlæg til både opvarmning af bygninger og gasfyrede procesanlæg.

Ved ny-installationer og udskiftning af anlæg, får du ansvaret for indregulering af anlæggene efter at den mekaniske installation er foretaget af vores samarbejdspartner Gert Jørgensen VVS.

Du vil få tilknyttet en bred kontaktflade til både kunder og kolleger. Samtidig vil du blive en del af et velfungerende og professionelt team der på nuværende tidspunkt består af fire servicemontører, der betjener vores kunder, hovedsageligt i Holbæk-området. Hos os er der tale om et selvstændigt job med sparring med dine kollegaer.

Du vil komme til at referere til virksomhedens indehaver og dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Opstart og indregulering af nye installationer, primært gasfyr.
  • Service og fejlfinding
  • Problemløser ved driftsproblemer
  • Vagtordning

Faglige kvalifikationer

Hos os er det et krav, at du har et A-certifikat indenfor gas og gerne et B-certifikat. Alternativt certificeret til køleanlæg og varmepumper. Ved rette kandidat og manglende certifikater – finder vi sammen en løsning.

Desuden vil en VVS-teknisk baggrund eller lignende være en fordel, men kommer du med en anden relevant håndværksmæssig baggrund/erfaring, og har interesse for det elektriske vil det også være en mulig indgangsvinkel til jobbet.

Ligeledes vil det være en stor fordel, hvis du tidligere har erfaring som udekørende servicemontør på gasfyr.

Hos os er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, er serviceminded og forstår at sætte vores kunder i centrum.

Derudover skal du have gyldigt kørekort, tale og skrive flydende dansk, samt være rutineret bruger af almene IT-værktøjer.

Personlige kvalifikationer:

Vi ser du er en ærlig og tillidsvækkende person, der samtidig kan danne overblikket, der kræves for at følge dine opgaver til dørs. For os er det er vigtigt, at du har en faglig stolthed med en professionel indgangsvinkel til opgaverne, og derudover evner at finde løsninger på de problemstillinger, du møder undervejs. Vi forventer også, at du ikke er for stolt til at kunne ringe til en kollega, hvis du støder ind i problemer eller finder en opgave svær.

Vi forventer, at du ligesom os andre, er fleksibel og forandringsparat, da der kan opstå akutte tilfælde i løbet af en dag, som du skal tage hånd om. Desuden er det vigtigt, at du er åben og troværdig. Kunden skal efter et besøg af dig have haft en god oplevelse.

Der tilbydes:

En velrenommeret og vækstorienteret virksomhed. Her er et aktivt job, hvor du har muligheden for at udvikle dig og sætte dit eget præg på udviklingen af virksomheden.

Et job i en virksomhed, hvor omgangstonen er fri, og hvor en stor selvstændighed og positiv samarbejdsvilje giver frie rammer i jobbet, hvor døren altid er åben.

Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesforhold (pensionsordning samt sygeforsikring), og stiller firmabil til rådighed så du kan udfører arbejdet.

Kontakt:

Lyder dette som noget for dig? Og har du eventuelt spørgsmål, så tøv ikke.

Kontakt Jesper Lynæs på +45 51544501 eller mail jesper@gj-vvs.dk

Virksomheden:

GJ Gas- & Olieteknik ApS er en selvstændig virksomhed, ejet af Jesper Lynæs. Jesper Lynæs har kørt som service tekniker hos GJ VVS siden 1989. I år 2001 blev der oprettet et servicefirma, hvor Jesper Lynæs blev medejer samt daglig leder. I Januar 2007 overtog Jesper Lynæs hele GJ Gas- & Olieteknik ApS. Virksomheden deler derfor arbejdsplads med GJ VVS der dagligt ledes af Peter Hocke. 

GJ Gas- & Olieteknik ApS udfører alt indenfor gasservice og tilbyder ligeledes service abonnementer.

Service abonnementer indeholder:

  • Hovedeftersyn hvert år
  • Hovedeftersyn hvert 2. år
  • I vinterperioden tilbydes vagt til mindre gaskedler
  • Til virksomheder, boligselskaber eller store gasbrændere tilbydes døgnvagt
  • Reparartion af Varmestyring og Varmeautomatik

Vi har udgangspunkt i Holbæk området, men kører over det meste af Vestsjælland og Nordvestsjælland.